UVIJEK PRIVLAČI POGLEDE

Zavodljiv look J.Lo je upotpunila torbicom od čije cijene će vam se zavrtjeti

28.10.2024 u 17:52

  • +6

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez nije mogla proći nezapaženo prilikom susreta s prijateljima na ručku u jednom hotelu na Beverly Hillsu

Slavna 55-godišnjakinja bila je mamac za poglede u genijalnom stajlingu koji je istaknuo njezinu savršenu figuru.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uspješna glumica, pjevačica i poduzetnica iza koje je teško razdoblje razvoda iskočila je u zavodljivi outfit koji je uključivao chic traperice (Dolce & Gabbana) iznošenog izgleda s trendi rupama, bijeli kratki top i mule natikače na visoku petu s detaljem od prozirne plastike, zaokruživši stajling predmetom žudnje mnogih zaljubljenica u modu - velikom svijetlosmeđom torbom Hermès Birkin reptilskog uzorka.

LATINO DIVA

Jennifer Lopez izgleda fantastično u kombinaciji suknje i veste, no u oči bodu cipele

Pogledaj galeriju

Cijene ovakvih torbica obično koštaju između 4.6 i 460 tisuća eura, a ova koju nosi J.Lo procjenjuje se da košta oko 92 tisuća eura.

Sjajno dotjerana Jennifer je ovu modnu kombinaciju nadogradila svojim omiljenim modelom velikim sunčanim naočalama u stilu Jackie O, a svoj ponos, bujnu slojevito ošišanu kosu nosila je kao i obično, raspuštenu.

Veliki povratak

Kako se pisalo, Jennifer planira ponovno pokrenuti svoju otkazanu ljetnu turneju idućeg ljeta, a razmišlja o pozivanju i nekih pjevača s A liste.

'Ona želi da sljedeća godina bude njezina najbolja godina ikad kako bi pokazala svijetu da je njezin težak ljubavni život nije razočarao. J.Lo se vraća', rekao je jedan insajder.

Inače, filmski kritičari Varietyja i Deadlinea pohvalili su Jenniferinu interpretaciju Judy Robles, samohrane majke petero djece koja se bori u filmu Williama Goldenberga 'Unstoppable', sportskoj drami o Anthonyju Roblesu.