OMILJENA FASHIONISTICA

Carrie Bradshaw ne prestaje nizati raskošna izdanja, a ovim je sve oduševila

28.10.2024 u 15:21

  • +4

Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw

Izvor: Profimedia / Autor: / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Snimanje treće sezone serije 'And Just Like That...' posljednjih mjeseci kontinuirano se odvija na ulicama New Yorka, a njezina glavna junakinja obožavatelje neprestano oduševljava raskošnim izdanjima

Omiljena fashionistica s malih ekrana ponovno je ugledana na setu serije, snimajući scene na stepenicama svog novog stana u New Yorku i u izdanju koje ne može biti više svojstveno njezinom eklektičnom stilu.

Zapravo, glamurozna plava haljina nevjerojatno je podsjećala na još jedan kultni look iz Carrienog ormara—naime, na slavnu haljinu od tila koju je nosila prije dvadeset godina u finalu serije 'Seks i grad', snimanom na ulicama Pariza.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Najnovija haljina Carrie Bradshaw i nije tako nova, što je javnosti otkrio kostimograf serije Danny Santiago. Riječ je o arhivskoj kreaciji s potpisom Vivienne Westwood, a sadrži duboki satenski korzet u baby plavoj boji i tamniju sivo-plavu plisiranu suknju satenskog sjaja.

Oštećeni porub suknje otkrio je voluminozne, blijedoplave slojeve tila, dok je preko nje prebacila dugi baloner s ultra širokim rukavim i dovršila look parom srebrnih štikli s potpisom Aquazzura.

Modni hommage pariškom izdanju?

Gotovo svaki detalj u ovom izdanju, od dva tona plave do glamurozne suknje od tila pa sve do srebrnih cipela s remenčićima, apsolutno vrišti Carrie Bradshaw u Parizu oko 2004. godine.

Što bi to sve moglo značiti? Pa, Bradshaw je prvu haljinu nosila tijekom finala 'Seksa i grada', kada je Faca stigao u Pariz kako bi joj konačno rekao da je spreman njihov odnos odvesti na višu razinu.

Na setu serije 'And Just Like That...' u New Yorku, Parker je viđena kako snima s glumcem Jonathanom Cakeom koji naizgled glumi novi ljubavni interes Carrie Bradshaw u nadolazećoj sezoni.

Možda bi ovaj modni hommage Carrienom pariškom izdanju mogao značiti da ove sezone za nju dolazi još jedna velika romantična gesta. No možda je ovaj look samo još jedna prilika za Carrie da uskoči u slojeve tila.

Proteklog tjedna to je isto učinila sa tutu suknjom u trendovskoj, bordo crvenoj boji, podsjetivši na kultno izdanje s uvodne špice serije 'Seks i grad'.

  • +5
Sarah Jessica Parker kao Carrie Bradshaw Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia