NAKON LAS VEGASA - VINKOVCI

Severina zbog ozljede nije došla na vjenčanje

30.01.2014 u 14:37

Bionic
Reading

Nakon što su se vjenčali u Las Vegasu, Dubravka i Tony Cetinski u srijedu su ponovili svadbu u mladenkinim rodnim Vinkovcima kamo su stigli u golemoj bijeloj limuzini, a tamo se pak odvijala prava fešta uz stihove 'Ovo je moja kuća, živio sam tu'

Stotinjak uzvanika okupilo se u vinkovačkom hotelu Admiral gdje su Tony Cetinski i njegova 14 godina mlađa supruga Dubravka slavili svoje vjenčanje.

Osim Dubravkine obitelji, s njima su slavili i Tonyjevi roditelji Mirko i Vinka Cetinski te brat Matteo Cetinski. Dubravki je bio kum PR stručnjak Davir Grgin, a Tonyjeva kuma Severina bila je spriječena doći u Vinkovce jer je ozlijedila prednji križni ligament, donosi Story.


Naime, supružnici će 31. siječnja u Zagrebu imati još jednu neformaliniju proslavu, točnije pravi party s prijateljima.

'Ovo mi je u Vinkovcima nekako najprirodnije, što ne znači da i ono treće slavlje za nekoliko dana u Zagrebu uz moj sastav neće biti isto tako lijepo. Severina nije mogla doći u Vinkovce jer je ozlijedila prednji križni ligament, no u Zagrebu će biti s nama', rekao je Tony okupljenim novinarima. Naime, 31. siječnja u Zagrebu će slaviti s prijateljima na partyju povodom ulaska u brak.