PRELIJEPA KOLUMBIJKA

Sofia Vergara utegnula bujne obline: Zablistala u kožnoj haljini koja je kao stvorena za nju

15.02.2023 u 14:13

  • +9

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Sofia Vergara, koje se mnogi sjećaju po ulozi temperamentne Glorije u hit seriji 'Moderna obitelj', najradije bira kombinacije koje laskaju njezinoj zavidnoj figuri

Kolumbijska ljepotica, kojoj bi malo tko dao 50 godina, pomno se dotjerala za romantičnu večeru sa suprugom, markantnim glumcem talijansko-hrvatskih korijena Joeom Manganiellom, čiji je djed, kako se pisalo, s majčine strane podrijetlom s otoka Murtera i Kaprija kod Šibenika.

Sofiju je bilo teško ne primijetiti u pripijenoj kožnoj haljini, koju potpisuje Magde Butrym, a smjeli kroj bez naramenica u prvi je plan istaknuo njezine bujne obline.

ZVIJEZDA 'MODERNE OBITELJI'

Blista od glave do pete: Zanosna Sofia Vergara stvorila pomutnju u glamuroznom stajlingu

Pogledaj galeriju

Upečatljiva kreacija u toploj boji čokolade midi duljine i sa srcolikim dekolteom pokazala se fantastičnim izborom za slavnu brinetu.

  • +7
Kaputi u smeđim tonovima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Look bez greške upotpunila je elegantnim smeđim kaputom, bež štiklama platformama i torbicom u istoj nijansi.

Kosu je, kao i obično, nosila raspuštenu s razdjeljkom po sredini, a ovaj glamurozni look podignula je zanimljivom 'zmijskom' zlatnom ogrlicom i make upom u smeđim tonovima.

Njezin zgodni 46-godišnji suprug bio je u trodijelnom sivom kariranom odijelu, a stajliš par se tako dotjeran uputio na večeru u luksuzni grčki restoran Avra na Beverly Hillsu.