MODNA IKONA

Španjolska kraljica u jednom danu isfurala dva stajlinga za čistu peticu: Omiljene sandale ima u svim bojama

08.07.2020 u 22:02

Bionic
Reading

Kraljica Letizia trenutno je na turneji Španjolskom sa svojim suprugom kraljom Philipeom. Tijekom svojih posjeta povijesnim atrakcijama zemlje, zgodna kraljica reda stajlinge za čistu peticu koji ne prolaze nezamijećeno

Ona je jedna od najbolje odjevenih kraljevskih dama, koja skladno kombinira aktualne trendove s elegantnim krojevima primjerenim njezinoj figuri i tituli.

Španjolska kraljica Letizia osim toga uvijek bira udobnost te nikada ne nosi materijale koji joj ne odgovaraju, neudobne cipele i nezgodne torbice koje otežavaju angažmane.

Za svoju ljetnu turneju po Španjolskoj na kojoj je već nekoliko dana, nekadašnja novinarka pametno je birala svoje stajlinge primjerene vremenskim uvjetima.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osim toga zbog dugotrajnih sastanaka kada mora biti primjereno odjevena, teško je uvijek birati cipele visokih potpetica. Ali Letizia je doskočila i tome pa nabavila omiljene espadrile u više boja kako bi mogla kombinirati s raznim odjevnim komadima.

Već nekoliko puta vidjeli smo je u bež varijanti ovih udobnih ljetnih cipela. Espadrile s potpisom brenda Macarena ovoga je puta prošetala u crnoj varijanti u kombinaciji s crnim širokim hlačama stegnutim u struku te uskom majicom predimenzioniranih rukava u ramenima.

  • +21
Kralj Filip VI i kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Thorton /PPE / Sipa Press / Profimedia