ZAVODLJIVO IZDANJE

Stajling za pamćenje Selena Gomez upotpunila je cipelama s cool detaljem

16.10.2024 u 10:43

  • +8

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: John Lamparski / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica, pjevačica, poduzetnica i investitorica Selena Gomez (32), koja se nedavno priključila listi mladih milijardera, itekako zna kako se privlače pogledi

Bivša teen zvijezda promovirala je svoj novi film 'Emilia Perez' u New Yorku, a za tu je prigodu zablistala u stajlingu u kojem ju je bilo nemoguće ne primijetiti.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tamnokosa ljepotica briljirala je lookom koji je na najbolji način spaja moderno s klasičnim, a nadahnut je stilovima poput tzv. uredskih sirena.

na crvenom tepihu

Selena Gomez nakon niza crnih haljina uskočila u crvenu, a jedan detalj sve je bacio u drugi plan

Pogledaj galeriju

Riječ je odvažnoj i zavodljivoj estetici inspiriranoj izgledom poslovnih žena koje svojim samopouzdanjem i izgledom plijene pažnju gdje god da se pojave.

Crno-bijeli look

Seleni ovaj stil itekako odgovara pa je izgledala sjajno u crnoj mini haljini koja izgleda poput sakoa istaknuvši vitke noge, a haljinu je uparila s bijelom košuljom i efektnim cipelama na petu, klasičnog dizajna, no sa zanimljivim twistom - poprečnim remenčićem, što je ovim štiklama udahnulo statement vibru.

Kosu je nosila raspuštenu u blagim valovima dok joj je make up bio blistav.

Zvijezda hvaljene serije 'Samo ubojstva u zgradi' bila je dobro raspoložena, a društvo su joj pravile kolegice Zoe Saldana i Karla Sofía Gascón.

Krajem kolovoza Selena je na filmskom festivalu Telluride promovirala taj Netflixov film koji će se od 13. studenog moći pogledati u SAD-u, Kanadi i Velikoj Britaniji.

Inače, sada je jedna od najmlađih milijarderki u SAD-u, i to u kategoriji onih koji su zaradili novac svojim trudom, a ne nasljedstvom, te se na njezinom računu nalazi vrtoglavih 1,3 milijarde dolara.