BEAUTY POGODA

Stigla je nova sezona otvorene obuće, a ove boje na noktima odišu luksuzom

03.07.2024 u 21:26

Bionic
Reading

Iako se trendovi po pitanju manikure neprestano izmjenjuju, s klasičnim opcijama, kao i u modi, greške su svedene na minimum

Ljeto je u punom jeku, a možda upravo sada tražite najotmjenije srpanjske boje za pedikuru.

Naša stopala ljeti su puno više otkrivena, bilo da se sunčamo uz bazen ili nosimo nove sandale pa se isplati odabrati boju noktiju koja će vas provesti kroz razne prilike.

Prirodni, odnosno nokti u nude ili čak prozirnim nijansama i prirodnih duljina ponovno uživaju pet minuta slave. S druge strane, ljetni mjeseci i ove godine označavaju veće poigravanje s bojama. Nose se nokti u raznim nijansama, ali preferirana duljina i za njih je ona prirodna.

Srpanj je također savršeno vrijeme za eksperimentiranje s hrabrijim nijansama jer temperatura raste, ali ako ste po prirodi minimalist, postoji mnoštvo šik i nenametljivih boja za nokte koje će vas uvijek činiti uglađenima.

Najbolje boje za pedikuru koje možete isprobati u srpnju

Rajčica crvena

Svijetla boja rajčice istinski je klasik u ljetnoj sezoni, a prikladna je za svaku priliku, bilo da idete na odmor ili na vjenčanje. To je siguran način da izgledate šik i uglađeno dok svom izgledu dodajete dašak boje.

Bijela

Bijele nijanse lakova trenutno su posvuda na društvenim mrežama. Osnovna bijela boja na noktima ponekad može izgledati previše upadljivo, no prljavo bijeli tonovi daju mekši tonalistički izgled istaknuti na nožnim prstima.

Prozirna ružičasta

Kad ste u nedoumici, prozirna ružičasta uvijek je odličan izbor. To je idealna opcija ako niste ljubitelj svijetlih boja, ali želite da vaša stopala izgledaju uredno i njegovano. Osim toga, bilo kakvo oštećenje izgledat će manje vidljivo.

Crna

Iako je najzastupljenija u hladnim mjesecima, crna manikura predstavlja i više nego elegantnu opciju u ljetnoj sezoni. Izgleda šik uz bilo koju odjeću ili obuću koju nosite. Osim toga, crna uvijek posjeduje sjaj koji odiše luksuzom.