UVIJEK PROLAZE

Stilistica slavnih otkriva koje četiri 'must have' kombinacije nikad neće biti 'out'

16.08.2023 u 05:46

Bionic
Reading

Britanka Avigail Collins iza sebe ima vrlo bogato modno iskustvo. Radila je kao stilistica desetak godina, a njezine kombinacije nosile su i neke od najcool fashionistica današnjice, poput Rihanne ili Kim Kardashian

U svakom slučaju Avigail Collins modu ima u malom prstu, a prema njezinim riječima, postoji nekoliko stajlinga bezvremenskog karaktera kojima jednostavno nikad ne možete pogriješiti.

Collins je poznata u modnim krugovima po tome što uživa u stilskim eksperimentima te je mnoge slavne fashionistice redovito angažiraju ako požele nov i uzbudljiv look za neku posebnu prigodu.

Upravo je ona osmislila genijalne outfite za glazbenicu Lorde i it djevojku Daisy Lowe, ali njezina kreativnost seže i dalje - uključujući liniju inspiriranu uličnom modom, Silver Spoon Attire.

UKRALA POZORNOST

Ljubiteljica modne klasike: Angelina Jolie plijenila elegancijom na ulicama Rima

Pogledaj galeriju

Osnovala je ovaj brend još 2013. sa suprugom (i kolegom traženim stilistom) Damianom Collinsom, a njihovu odjeću obožavaju pripadnici showbizza, osobito glazbenici.

Avigail je stoga za Who What Wear otkrila koje su kombinacije tu da ostanu.

'Stilistica sam više od 10 godina i iako sam vidjela bezbrojne trendove kako dolaze i odlaze, postoji nekoliko pouzdanih odjevnih kombinacija koje zapravo nikad ne izgledaju zastarjelo. Definitivno postoje modifikacije koje možemo unijeti, ali u biti nitko nikada ne izgleda loše u tim kombinacijama. Pa sljedeći put kada zapnete u potrazi za inspiracijom, jednostavno se vratite na jednu od ovih klasičnih odjevnih kombinacija', objasnila je.

Evo koje su to vječne modne kombinacije:

1. Traperice + bijela majica

'Kada sam bila na fakultetu, moja cimerica, koja je uvijek imala stila, naučila me da sve dok u ormaru ili koferu imate dobru bijelu majicu kratkih rukava i traperice savršenog kroja, ne možete pogriješiti. To je stvarno najbolji spoj. Ovisno o tome što planirate tog dana, kombinacija T-shirta i traperica može biti glavni dio vašeg looka. Možete ga lako dotjerati štiklama i slojevima tankih zlatnih lančića. Uz kožnu jaknu u stilu 90-ih dobit ćete onaj off-duty nonšalantni look poput Belle Hadid. Ovu kombinaciju možete nositi i s tenisicama ili Chelsea čizmama i opet izgledati totalno cool.

Savjet: Bijelu majicu kratkih rukava oversized stila ugurajte u traperice visokog struka s remenom.

2. Haljina + kožne čizme

'Haljina i čizme doista pristaju bilo kojoj dobi. Bilo da se osjećate samopouzdano u kraćoj haljini s 'martama' ili sofisticiranoj midi haljini s glatkim čizmama do koljena, ne možete pogriješiti ovom kombinacijom. Haljine i čizme također možete nositi tijekom cijele godine. Iznenadili biste se koliko dobro ljetna haljina može izgledati s gustim čarapama, čizmama i gornjim dijelom dugih rukava ispod. Nemojte se bojati izvući svoju omiljenu haljinu bez obzira na vrijeme - samo razmislite kako je možete kombinirati za tu prigodu. Iskreno, većina komada u vašem ormaru odgovarat će za svako godišnje doba sve dok ih slojevito prilagođavate vremenskim uvjetima', rekla je Collins.

3. Žensko odijelo

'Bez obzira na priliku, za svakoga postoji odijelo koje mu najbolje odgovara. Osobno volim široke hlače visokog struka i prevelik sako naglašenih ramena jer ta kombinacija najbolje pristaje mojoj zaobljenoj figuri. Volim nositi sakoe s trapericama ili tenisicama, a sako također koristim kao sloj ispod puferice ili oversized vunenog kaputa. Hlače su mi npr. glavna stvar ako trebam nešto poslovnije pa ću ih nositi s različitim košuljama i sakoom. Bez obzira na to što je u trendu, dobro odijelo uvijek je spasonosno rješenje. Trenutačno jako volim statement odijela u zabavnim bojama i u tonu s mojim dodacima', objasnila je stilistica.

4. Džemper + slip suknja

'Slip suknja vratila se proteklih nekoliko godina i više nije rezervirana za večernje stajlinge. Svi moji omiljeni lookovi s ovom suknjom uključuju još jedan predmet koji je važan dio svake garderobe: udoban džemper. Sve što trebate učiniti je uzeti svoje najudobnije pletivo i imat ćete stajliš kombinaciju iznimno ugodnu za nošenje. Otkrila sam da je ovaj spoj posebno koristan u prijelaznim mjesecima, kada želim biti bez kaputa, ali nisam baš spremna za izlazak na hladnoću bez nečeg toplog. Što se tiče obuće, izbor je na vama. Tenisice, štikle i čizme savršeno pristaju uz ovu kombinaciju', zaključuje.