SEKSI I U BIJELOJ KUĆI

Što bi nosila Rihanna da je političarka?

11.11.2014 u 12:03

Rihanna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Obožavateljica američke serije 'Scandal' iskoristila je svoj posjet Bijeloj kući kako bi u maniri glavne protagonistice Olivije Pope pozirala na ključnim mjestima te slikama oduševila fanove na Instagramu

Da je obožavateljica američke hit serije 'Scandal', dokazala je Rihanna tijekom nedavnog posjeta Washingtonu. Pjevačica se na trenutak poigrala ulogom Olivije Pope, koju u seriji utjelovljuje tamnoputa glumica Kerry Washington, a čiji je posao zaštititi i obraniti javnu sliku nacionalne elite čuvajući njihove tajne u skrivenim odajama.

Dvadesetšestogodišnja Rihanna ponedjeljak je provela u Bijeloj kući, a posjet je iskoristila za to da na nekoliko fotografija ovjekovječi scene iz serije koja se fokusira na život službenika Bijele kuće. 'Cyrus, pusti me unutra', napisala je ispod fotografije na kojoj zavodljivo pozira kao Olivia Pope iz 'Scandala'. Naravno, Rihanna je poradila i na svojem stylingu pa se u Bijeloj kući pojavila u bussines chic izdanju. Odjenula je usku pripijenu haljinu ispod koje je imala plavu košulju, a na nogama crne sandale s vrtoglavo visokim potpeticama.