LIJEPA IRIS

Što kažete na ovo izdanje naše bivše misice?

14.12.2013 u 16:22

Bionic
Reading

Hrvatska metropola unatoč hladnim zimskim danima predstavlja vrhunske provode koji iz tjedna u tjedan novim temama privlače sve više Zagrepčana i njihovih gostiju. Hladnu večer u zimskoj party bajci restorana i kluba Choice zagrijale su brojne ljepotice, među kojima su se isticale modeli Iris Rajčić i Kim Kosanović

Vaterpolisti Mladosti Ante Vukičević i Ivan Capan uživali su u gurmanskim delicijama novog omiljenog okupljališta Zagreba. Vesela zabava uz najnovije svjetske i domaće glazbene hitove, definitivno je razbudila Zagreb te najavila bogatu zimsku ponudu zabave. Poglede mnogih privlačile su zanosne manekene Iris Rajčić i Kim Kosanović.

Restoran, lounge i klub Choice biser je zagrebačkog noćnog života koji gostima nudi egzotičan izbor specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti. Ukusna i profinjena jela poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena. Night club Choice najbolji je izbor za zabavu koji će noćni život grada Zagreba podignuti na višu razinu. Svakog petka na Jarunskoj cesti 5 očekuje nas vrhunska live svirka bendova, dok nas subotom očekuju nezaboravane noći uz DJ-a i strane i domaće glazbene hitove.