obavijene kristalima

Svi govore o njima: Pogledajte kako su nastali trikoi američkih gimnastičarki

01.08.2024 u 23:20

Bionic
Reading

Američke gimnastičarke Suni Lee i Simone Biles na Olimpijskim igrama u Parizu sjale su gotovo jednako kao osvojene medalje

Američke olimpijske gimnastičarke Suni Lee i Simone Biles izgledale su poput zvijezda odjevene u blistave trikoe ukrašene tisućama kristala Swarovski u finalu ženskog višeboja u Parizu.

Na strunjaču su izašle noseći USA Elegance trikoe koje je po narudžbi izradio brend GK Elite.

Suni Lee (21) bila je zapanjena pod svjetlima pariške arene dok su se dijamanti, motiv plamena i okruglo brušeni dragulji odražavali na njezinom trikou.

Triko u američkim bojama i s francuskim detaljima

Kreiran u američkim bojama, njegovi detalji nadahnuti su Francuskom kroz motiv čipke istaknut duž rukava i leđa i s detaljima u stilu korzeta, prema riječima njegove dizajnerice Macy Bell.

Triko s više od deset tisuća kristala Swarovski

Najtrofejnija američka gimnastičarka, 27- godišnja Simone Biles, također je nosila triko brenda GK Elite i sa sličnim elementima.

Njezin blistavi Luminous Legacy triko sadrži preko 10.000 Swarovski kristala - Light Siam Shimmer i Majestic Blue kristala u bojama crvene, bijele i plave.

'S poprsjem prošaranim zvijezdama na mreži, linearnim prugastim kristalnim uzorkom niz rukave i jakim steznikom s korzetom, ovaj triko pristaje Superženi kao što je Simone Biles', napisao je brend na Instagramu.

Za njegovo kreiranje pobrinula se dizajnerica Jeanne Diaz, a inspiraciju za njega opisuje kao spoj 'elemenata visoke mode i patriotizma'.

Američke gimnastičarke Lee i Biles vratile su se na strunjaču nakon što su u utorak osvojile zlato u ekipnom finalu ženskog gimnastičkog višeboja.

Tim SAD-a pobijedio je u natjecanju dok su Italija i Brazil slijedili sa srebrnim, odnosno brončanim odličjima.