CURA SA STILOM

'Teška' je 200 milijuna dolara, ali i dalje nosi jeftinu odjeću

09.12.2014 u 13:48

Bionic
Reading

Planetarno popularna pjevačica Taylor Swift već je više puta dokazala da ne robuje dizajnerskim brendovima te da voli nositi cjenovno prihvatljive krpice, kakve nose i njezine obožavateljice

Njezino bogatstvo procjenjuje se na vrtoglavih 200 milijuna dolara, a u protekloj godini, prema procjeni časopisa Forbes, Taylor je zaradila nevjerojatnih 64 milijuna dolara, što je zaista impresivno jer za koji dan plavokosa zvijezda puni 25 godina.

Iako si može priuštiti ono što poželi, mlada glazbenica ne robuje dizajnerskim brendovima pa vješto kombinira skupe i jeftine krpice. Često je se može vidjeti u odjeći Topshopa ili H&M-a, a ovaj put je za izlazak po hladnoj njujorškoj zimi odabrala uočljive boje.

Skinny traperice, debelu zelenu vestu i narančasti kaputić upotpunila je cool ruksakom iz britanskog lanca ulične mode Topshopa dok su čizme marke & Other Stories, sestrinske tvrtke H&M-a. Vibrantni look pjevačica je upotpunila crvenom vunenom kapom i još jednom dokazala da je pravo modno osvježenje te da za dobar stil zaista nije presudan novac.


Taylor se ovih dana našla u središtu skandala jer je navodno 'uhvaćena' kako se ljubi s najboljom prijateljicom, manekenkom Karlie Kloss. Danas se na to osvrnula i na Twitteru objavivši: 'Za svoj 25. rođendan od medija želim da konačno prestanu optuživati sve moje prijatelje da su u vezi sa mnom.'