luksuzan dizajn

Teško je pronaći ljepši ukras domu: Ove divne vaze iz H&M-a podižu svaki interijer

04.07.2024 u 16:05

Bionic
Reading

Luksuzan skulpturirani dizajn, neutralni tonovi i visoko kvalitetna terakota ove vaze čine akcentnim ukrasom kojeg biste poželjeli u svakom interijeru

Uređenje doma u neutralnim tonovima provjereni je recept za sreću, barem ako je suditi prema skandinavskim konceptima lagom i hygge koji zagovaraju umjerenost, balans i topao, skladan ambijent.

Osim bijelim zidovima i smeđim komadima namještaja, karakterističnima za ovaj stil, interijer možete učiniti skladnijim i raznim ukrasima koji se ni po čemu posebno ne ističu svojim nenametljivim dizajnom, ali su ključan detalj koji stvara smisleno zaokruženu cjelinu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Jedan takav je hit vaza iz H&M-a napravljena od terakote - prirodnog materijala koji omogućuje biljkama da u njemu 'dišu' i time dulje traju.

Dolazi u dvije veličine - okrugloj i niskoj te uskoj i dugačkoj, što znači da ćete sigurno pronaći model koji najbolje odgovara vašem interijeru i ukusu. Dapače, kada ih ugledate uživo jednu pored druge, velika je šansa da ćete kupi otići s - obje!

U prostor ih lako možete uklopiti postavljanjem na visoke police i niske ormariće, kuhinjski stol ili stolić za kavu u dnevnom boravku, a nema sumnje i da će biti divan dodatak svakom uredu jer u ova vaza u trenu unosi osjećaj topline doma gdje god je postavili.

Kada je riječ o interijeru u koji se najbolje uklapa, osim u prije spomenuti minimalistički stil neutralnih tonova, odlično će izgledati i u prostorijama živopisnih tonova u kojima će tvoriti prekrasan kontrast i služiti kao akcentan ukras.

Za razliku od sličnih vaza ovog prestižnog materijala i luksuznog dizajna, postignutog smeđim točkicama i skulpturiranom siluetom, ovi glamurozni ukrasi dolaze po pristupačnijim cijenama. Naime, za dekoriranje doma manjom vazom morat ćete odvojiti iznos od 44,99 eura, dok visoka vaza dolazi s cijenom od 79,99 eura.