tko je zaslužio poklon paket?

Testirali smo znanje slučajnih prolaznika i pitali ih da imenuju 5 nogometaša s liste

18.06.2024 u 09:59

Bionic
Reading

I dok igrače poput Modrića, Perišića i Brozovića svi u trenu prepoznaju, zanimalo nas je koliko je šira javnost upoznata s nekim manje slavnim reprezentativcima. Što mislite, koliko su ih prepoznali?

Pri svakoj objavi popisa za nadolazeće veliko natjecanje, dio javnosti u čudu gleda imena igrača koji će odjenuti hrvatski dres. Tako je bilo i sada, jer Zlatko Dalić u selekciju je pozvao i neka imena kojima će ovo biti prvi nastup na turniru ove razine, a upravo po njihovom (ne)poznavanju razaznaju se najvjerniji navijači od onih koji su se u navijačke redove priključili tek s prvom utakmicom Eura.

I dok se sve govori o tome da će ovo biti posljednji turnir za proslavljene legionare Marcela Brozovića, Ivana Perišića, Domagoja Vidu te našeg najboljeg igrača svih vremena, Luku Modrića, niz mladih igrača spremno čeka dostojno ih zamijeniti u 'kockastom' dresu.

Naime, među igračima koji će se prvi put pokušati izboriti za minute na jednom velikom natjecanju trenutno se nalazi nekolicina, a među njima su: Nediljko Labrović, Marin Pongračić, Martin Baturina i Marco Pašalić.

Kako bismo provjerili koliko je šira javnost upoznata s novim licima u hrvatskoj reprezentaciji, pitali smo slučajne prolaznike mogu li otkriti koji se igrači nalaze na fotografijama.

Na prikaz lica Nediljka Labrovića i Ivice Ivušića prolaznica je simpatično odgovorila:

'Ako nije Livaković, onda ne znam, haha', rekla je lijepa dama, dok su muški ispitanici uglavnom točnom prepoznavali i rezervne reprezentativne golmane i fotografije Luke Ivanušeca, Ante Budimira i Marina Pogračića.

I dok nisu svi mogli imenovati nešto manje poznata lica među Vatrenima, one koji su bili uspješni nagradili smo s poklon paketom SPAR proizvoda - koje su svi lakoćom prepoznali!

'Ček, to sve ili?', s nevjericom je komentirao osvajač nagrade pri preuzimanje pune vreće SPAR proizvoda uz koje će praćenje Eura biti još veći užitak.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji sa SPAR Hrvatska.

sve osim nogometa

Učitavanje...