SAMOUVJERENO POZIRA

Tončica Čeljuska izgleda 20 godina mlađe

07.02.2014 u 06:31

Tončica Čeljuska

Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Bionic
Reading

HTV-ova urednica i voditeljica emisije 'Studio 4' Tončica Čeljuska na svojem je profilu na Facebooku, prije same emisije koju je vodila u četvrtak, objavila nekoliko fotografija kraj kojih je napisala: 'Nikolina Jaklinović, majstorica šminke i fotografije. Za Studio 4 spremna, vidimo se u 18 i 25!'

Ova zgodna novinarka i ovoga je puta jasno dala do znanja koliko je zadovoljna svojim izgledom, a kako i ne bi bila, kada bi joj na njemu lako mogle pozavidjeti i duplo mlađe kolegice.

Na ležernim fotkama iz HTV-ove šminke Tončica ne skida osmijeh s lica, a lila haljinica sjajno joj pristaje uz plavu kosu. Zahvaljujući njezi i brizi o izgledu, ali i dobrim genima, u svojim 40-im godinama izgleda dvostruko mlađe.


U nedavnom razgovoru za tportal.hr Tončica je istaknula kako se voli dotjerati, ali smatra da joj izgled nije najjači adut.

'Ja sam žena koja se voli lijepo odjenuti i volim lijepo izgledati. Tako je i na poslu i u privatnom životu. Jednostavno sam tako odgojena; mama me je učila da budem uredna i dotjerana. No to nikada nije bio moj neki glavni adut. Naprotiv! Mislim čak da mi je to nekad i smetalo i nastojala sam to staviti u drugi plan. Ali nešto što bi bila neka moja prednost na kraju ispadne moja mana. Morala sam doći u neke određene godine da bih postala ozbiljna za neke ozbiljne poslove. Dokle si god mlad i plav i žensko si, ne shvaćaju te previše ozbiljno', rekla je tada za tportal.hr.