NA TRETMANU

Tončica Čeljuska usavršava siluetu prije ljeta

28.04.2014 u 14:52

Bionic
Reading

Mnogima omiljena hrvatska privatna poliklinika, ona supružnika Ivane i Nenada Nole, odnedavno u ponudi ima i tretmane Med Contourom, ultrazvučnim uređajem kojim ćete ukloniti tvrdokorne masne naslage, celulit i liniju dovesti do savršenstva potpuno bezbolno i vrlo brzo. U poliklinici smo sreli i poznatu TV urednicu i novinarku Tončicu Čeljusku, koja je povjerenje o svom zdravlju i izgledu dala toj poliklinici

Na konzultacijama u Poliklinici Nola nedavno je bila poznata TV urednica i novinarka Tončica Čeljuska koja je, kako kaže, s dr. Ivanom Nolom tijekom godina postala prijateljica pa su joj odlasci u tu polikliniku postali užitak i zdrava navika.

Objasnila je kako je u Polikliniku Nola navratila na proljetni 'check in', ali i da bi se s dr. Ivanom Nolom savjetovala i odlučila kako na što bolji, sigurniji i kraći način dovesti svoju sada već izvrsnu liniju u još bolje stanje.


'U Poliklinici Nola svaki se put osjećam kao da sam došla drugoj kući; Ivanu znam godinama, a osoblje je izrazito ljubazno, profesionalno, konkretno i za mene nema boljeg mjesta za liječenje ili 'usavršavanje' izgleda. Dr. Nola me je savjetovala i predložila mi nešto novo što imaju u Poliklinici za tretiranje ženskih kritičnih zona zahvaćenih celulitom i ostalim posljedicama zimskih lijenosti. Mislim da ću se odlučiti za nekoliko tretmana prije ljeta', izjavila je Tončica Čeljuska.


'Tijekom konzultacija postavit ćemo ciljeve i realna očekivanja. Savjetujemo minimalno pet tretmana, koji se provode svakih 7-10 dana. Svaki tretman traje sat i pol do dva sata, ovisno o površini tretiranog područja. Naravno da rezultati nisu jednaki kod svih osoba. No kod svih se smanjenje opsega može mjeriti u centimetrima već nakon prvog tretmana, a rezultati se poboljšavaju još u sljedećih nekoliko dana.'

Tretman Med Contourom, ovisno o problemu, može se kombinirati s ostalim nekirurškim tretmanima, a za održavanje rezultata savjetuju se i tretmani održavanja, čiji broj i ritam je individualno određen.