LASKAV KROJ

Traperice koje nosi Selena Gomez jedino su što vam treba ove sezone

08.08.2023 u 11:05

  • +4

Selena Gomez

Izvor: Profimedia / Autor: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Premda se stalno vode rasprave jesu li skinny traperice 'odradile' svoje i odlaze u zasluženu mirovinu, traperice udobnijih, širih krojeva preplavile su gradske ulice, a obožava ih i 31-godišnja modna ikona Selena Gomez

Uspješna glumica, pjevačica i vlasnica beauty linije Rare Beauty bila je itekako zapažena na ulicama Malibuua u još jednoj cool kombinaciji kojem je nemoguće naći manu.

Da je vječiti spoj bijelog topa ili T-shirta i traperica pobjednička formula koja nikad ne izlazi iz mode, ponovno je dokazala i Selena Gomez.

  • +5
Katie Holmes često nosi traperice širokih nogavica Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna brineta bila je mamac za poglede u tako cool kombinaciji koja odiše chic nonšalancijom, a pokazala se odličnim izborom za druženje s prijateljima.

  • +15
Najbolje traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zvijezda hit serije 'Samo ubojstva u zgradi' je ljubiteljica traperica i to onih širih nogavica kakve su unazad nekoliko sezona apsolutni must have, te ih rado nose mnoge fashionistice poput Hailey Bieber, Jennifer Lawrence, Katie Holmes, Kendall Jenner...

Trendi traperice širokih nogavica od svijetlog denima iskombinirala je s još jednim modnim klasikom - bijelim topom bez rukava.

Ovaj jednostavan look idealan za dnevne prigode Selena je upotpunila udobnim sandalama ravnih potplata, minijaturnom šljokičastom torbicom u cool nijansi ružičaste i sunčanim naočalama nadahnutima dizajnom 90-ih.