ide na sve

Trend koji ćete obožavati: Ovo je najljepša jesenska boja

14.10.2024 u 14:46

Bionic
Reading

Jesenska sezona na modnu pozornicu vraća tople i sočne nijanse. I dok na dno ormara spremamo jarke i fluorescentne boje koje smo obožavali u toplim ljetnim danima, prve police ostavljamo za tople nijanse. A apsolutna kraljica ove sezone je čokoladno smeđa

Najveća hit nijansa ove sezone nedvojbeno je čokoladno smeđa. Tamna, bogata nijansa pojavila se u bezbrojnim kolekcijama na modnim pistama jesen/zima 2024., od Bottega Veneta i Miu Miu do Ferragama i Courregesa, a zatim je preplavila i street style Tjedna mode.

Smeđa u svim oblicima

U Bottegi Veneti Matthieu Blazy je pokazao maksi haljine do poda i cocoon kapute od glatke kože, dizajn koji djeluje poput tople čahure, u nijansi slatkog kakaa.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Na pisti za Miu Miu kolekciju modeli su nosili čokoladnosmeđe kožne kapute, torbice i rukavice, dok su na Courregesu svoje male crne haljine zamijenili uskim haljinama koje ističu siluetu i bomber jaknama u Toblerone boji.

Svestrana nijanse

Ljepota ovog čokoladno smeđeg trenda leži u njegovoj svestranosti. Riječ je zapravo o neutralnoj boji koja može zamijeniti za crnu, sivu ili bijelu. A budući da se često boji izdržljive tkanine kao što su antilop i koža, pružat će toplinu i udobnost, uz chic izgled.

Stoga je ova sezona idealna sa investirate u smeđi jesenski kaput, klasičnu crnu torbu zamijenite za onu u boji kakaa ili pak balerinke ostavite sa strane radi smeđih mokasinki od brušene kože. Ova trendi nijansa pojavljuje se u bezbroj formulacija, a uz to ju je tako lako kombinirati.

Spojite čokoladno smeđu jaknu s trapericama, pogotovo onim tamnoplavim kakve su veliki hit sezone i s bijelom majicom kratkih rukava ili – još bolje – prigrlite monokromatski izgled i nosite je od glave do pete. Kako god, dobar izgled sigurno neće nestati.

  • +15
Modni komadi u smeđoj boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo