wESTERN LOOK

Trendi kauboji: Divlji zapad inspirirao je Bellu Hadid, ali i njezinog dečka

13.09.2024 u 15:09

  • +5

Bella Hadid i Adan Banuelos

Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Bez obzira voljeli ga ili ne, tzv. vestern stil uvijek je u nekom obliku prisutan na modnoj sceni, a čini se da ovakav look, koji podrazumijeva kaubojske čizme, šešire, uske košulje, traper i upečatljive remene, jako cijeni i lijepa Bella Hadid

Kraljica modne scene, koja redovito sama stvara modne trendove, velika je modna inspiracija za mnoge, pa ne čudi da je fashionistice uvijek drže na oku jer ono što Bella nosi uskoro postane novi hit.

Tko zna, možda će Bellina fascinacija modom Divljeg zapada biti novo nadahnuće za mnoge.

Zgodna brineta itekako zna kako privući poglede pa je bila u središtu pozornosti i prilikom šetnje ulicama New Yorka u društvu dečka, zgodnog Adana Banuelosa (35), nagrađivanog meksičko-američkog jahača koji je osvojio njezino srce.

KRALJICA VINTAGE MODE

Zablistala na gradskim ulicama: Bella Hadid u izdanju kao s početka milenija

Pogledaj galeriju

Par ne krije svoju ljubav prema trendi vestern outfitima pa su izgledali kao da su upravo stigli s ranča.

Bella je privlačila poglede u zavodljivom žutom topu s velikim dekolteom i resicama, kožnim hlačama niskog struka i s velikim kaubojskim šeširom. Stajling bez greške 27-godišnjakinja je upotpunila chic kaubojskim čizmama i velikim smeđim remenom.

Sretni i zaljubljeni

Adan je pak nosio crnu košulju, traperice, kaubojske čizme i, naravno, kaubojski šešir te nije ispuštao iz ruke svoju dragu, a pao je i strastveni poljubac.

U vezi su skoro godinu dana, a TMZ je prvi objavio kako su se ljubili i držali za ruke u Fort Worthu u Teksasu u listopadu 2023.

Ona se tada preselila u Fort Worth kako bi bila bliže svom dečku, bodrila ga je i na godišnjem rodeu u Arlingtonu, a s njim dijeli ljubav prema konjima i jahanju.

Inače, Banuelos je velika zvijezda u svijetu jahanja te je 2017. primljen u National Cutting Horse Association Rider Hall of Fame kao jedan od najmlađih primljenih svih vremena, a 2020. osvojio je NCHA Futurity Open Championship.