Britanac Jamie Oliver, odnosno 'Goli kuhar' na svojem je Instagram profilu otkrio odličan savjet koji će svakom jelu dati posebnost i bogat okus
Slavni britanski chef svojim je brojnim obožavateljima na Instagramu podijelio jedan dobar trik koji doista čini razliku.
Radi se o toliko jednostavnom savjetu koji vrijedi isprobati.
Dakle, prilikom pripremanja umaka za svoja ukusna i jednostavna jela od tjestenine, Jamie je objasnio kako komade nasjeckanog luka opere u vodi. Kako kaže, to umak čini još ukusnijim.
U najnovijoj epizodi njegovog šoa posvećenog talijanskog kuhinji na programu Channel 4, Jamie je pripremio ukusni slatko-kiseli umak s kozicama i tunom za tjesteninu koji je za prste polizati.
Jamie se poslužio trikom koji je naučio od Talijanke Nonne Rosanne kako bi luk oslobodio gorčine i učinio ga puno blažim.
Objašnjavajući taj trik za svojih 8,3 milijuna fanova na Instagramu, napisao je: 'Koristim njezin trik tako da narezani luk operem u vodi kako bi postao blaži. Osim toga, voda će mu također dati dodatnu slatkoću prilikom kuhanja'.