SPAS U ORMARU

U čemu je draž vječne bijele košulje?

14.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Trendovi mogu dolaziti i prolaziti, ali iz mode ništa ne može istjerati bijelu košulju. Zašto je tome tako, još nam je jednom ukazala dizajnerica Carolina Herrera koja ovaj klasični komad odjeće u svoje kolekcije ubacuje još od 1981. godine

'Volim bijele košulje jer mi dođu kao nekakva sigurnosna, spasonosna dekica. Možete je nositi uz bilo što. Najveća je draž bijele košulje u tome što ovisi o osobi kako će je nositi. Dizajniram ih od početka svog dizajnerskog rada, a ne mogu je se zasititi', rekla je Carolina Herrera.

Ovog proljeća dizajnerica je cijelu jednu proljetnu liniju posvetila bijelim košuljama ponudivši osam stilova koristeći isti čisti pamuk.

Herrerina kći, koja se također zove Carolina, izjavila je za Vogue kako tajna neprolaznosti bijele košulje leži u njezinoj prilagodljivosti.

'Što god poželite izvući iz nje, ona će vam to omogućiti. Najvažnije je da vam savršeno pristaje. Ako vam stoji kao salivena i vama se sviđa kako vam stoji, možete je nositi uz dijamante – ili ništa. To je na vama', rekla je Carolina.