DOMO ponuda

U Našem domu otkrijte funkcionalnost i udobnost opremanja apartmana i kuća za odmor

03.07.2024 u 09:14

Bionic
Reading

Naš dom, jedan od mnogobrojnih članova Tekstilpromet grupe, s ponosom predstavlja svoj ODIA (opremite domove i apartmane) program u sklopu brenda DOMO, dizajniran da unese vrhunsku udobnost i kvalitetu u vaš dom

Uređenje apartmana i kuća za odmor može biti izazovno, ali s ODIA programom, taj zadatak postaje jednostavan i ugodan. Naša posteljina, ručnici, jastučnice i plahte osiguravaju visoku razinu udobnosti i luksuza, što će impresionirati vaše goste i učiniti njihov boravak nezaboravnim. Svi artikli iz ODIA programa dolaze u klasičnoj bijeloj boji, što unosi osjećaj čistoće i elegancije u svaki prostor.

Posteljina

Naša posteljina iz ODIA programa dolazi u klasičnoj bijeloj boji, koja se savršeno uklapa u svaki interijer, pružajući osjećaj svježine i čistoće.

Ručnici

ODIA ručnici, također u bijeloj boji, izrađeni su od visokokvalitetnog pamuka koji osigurava izvanrednu mekoću i upijanje. Idealni su za svaki dom, apartman ili kuću za odmor.

Jastučnice i plahte

Uz jastučnice i plahte iz ODIA programa, vaši snovi bit će ugodniji nego ikad prije. Kvalitetni pamuk osigurava prozračnost i udobnost, dok bijela boja doprinosi osjećaju čistoće i elegancije.

Zašto odabrati Naš dom i DOMO?

Nudimo proizvode koji su rezultat dugogodišnjeg iskustva i posvećenosti kvaliteti. Svi naši proizvodi se odlikuju visokom izdržljivošću i funkcionalnošću. Namijenjeni su višekratnom pranju i idealni su za održavanje. U razvoju naših proizvoda stavljamo veliki naglasak na zadovoljstvo naših kupaca što uključuje pomno birane materijale i način izrade.

ODIA program dostupan je i u maloprodaji i u veleprodaji, čime omogućujemo našim kupcima da uživaju u vrhunskoj kvaliteti, bilo da kupuju za svoj dom ili za poslovne potrebe. Naš dom dućani nalaze se na više lokacija diljem Hrvatske, a naši ljubazni djelatnici uvijek su spremni pomoći vam u odabiru savršenih proizvoda.

Posjetite nas u jednoj od naših prodavaonica https://www.tekstilpromet.hr/prodajna-mjesta/?loc=319 i otkrijte zašto je ODIA program sinonim za udobnost i kvalitetu. Vaš dom, apartman ili kuća za odmor zaslužuju najbolje, a mi smo ovdje da vam to pružimo.

Za više informacija o ODIA programu i našoj ponudi, posjetite naš web shop Brands & Trends ili nas zapratite na društvenim mrežama : https://www.instagram.com/nas_dom_hr/ i https://www.facebook.com/nasdomhr.

Naš dom - mjesto gdje kvaliteta susreće udobnost.