LIJEPO I PRAKTIČNO

U potrazi ste za savršenim jesenskim komadom? S ovom ženstvenom i chic haljinom nećete pogriješiti

09.10.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Poznata španjolska influencerica María Fernández Rubíes s nevjerojatnim osjećajem za stil iz dana u dan ima sve veću vojsku odanih obožavatelja koji religiozno prate njezine objave na društvenim mrežama

Kako biste tijekom cijele sezone bili dobro odjeveni najvažnije je uložiti u dobre temeljne komade koji čine svojevrsni kostur oko kojeg gradimo stajlinge - što dobro zna i zgodna brineta iz Madrida.

Riječ je o odjeći koja je bezvremenska i može se nositi najveći dio godine poput bijele košulje, traperica koje dobro stoje ili npr. haljina s uzorkom, ali ne bilo kojim, već onim koji je klasičan i u neutralnim tonovima.

Sve je to pokazala svojim odabirom atraktivna brineta koja sa svojim suprugom živi u Madridu.

Zbilja je teško povjerovati da mlada Španjolka tek prije koji tjedan postala mama jer doista izgleda senzacionalno.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Deets.⛓

Objavu dijeli MARÍA FERNÁNDEZ-RUBÍES SOLER (@mariafrubies)

Fernández Rubíes slaže odlične stajlinge kao iz rukava što je pokazala i odabirom haljine koju bismo rado nositi ove jeseni. Vitka María oduševila je svoje obožavatelje ludo dobrom haljinom koja spaja dva najveća jesenska trenda: sivu boju i karirani uzorak. Posebnost joj daju trendi spušteni rukavi i remen koji naglašava struk.

Kombinaciju je upotpunila efektnom tamnozelenom torbom krokodilskog uzorka istog brenda.

Pa ukoliko ste ovih dana u dvojbi koju haljinu odabrati kako biste obogatili svoju jesensku garderobu nećete pogriješiti s ovim modelom duljine iznad koljena koji potpisuje popularni Uterqüe.

Diskretni uzorak i siva boja koja se sjajno sljubljuje s drugim nijansama omogućit će brojne kombinacije tijekom mjeseci koji su pred nama, što ovu haljinu čini dobrom modnom investicijom.