VJENČANJE U DUBROVNIKU

U raskošnoj vjenčanici s efektnim detaljem supruga Bojana Bogdanović ukrala pozornost

08.09.2023 u 19:56

Bionic
Reading

Zrinka Šahurić, supruga našeg poznatog košarkaša Bojana Bogdanovića, zvijezde Detroit Pistonsa, bila je mamac za poglede u raskošnoj vjenčanici

Lijepa Dubrovkinja i proslavljeni košarkaš rođen u Mostaru, izgovorili su sudbonosno 'da' u crkvi Sv. Ignacija u Dubrovniku.

Za najsvečaniji dan, Zrinka je odabrala efektnu kreaciju s korzetnim topom koji je otkrio ramena, detaljem koji svakom topu ili haljini daje posebnost i zavodljivu vibru.

Dugu haljinu ukrašenu cvjetnim aplikacijama na donjem dijelu, iskombinirala je s dugim velom i sandalama na visoku petu.

U DUBROVNIKU

Pogledajte kako je izgledalo bajkovito vjenčanje Bojana Bogdanovića i lijepe Zrinke

Pogledaj galeriju

Atraktivna crnka ovaj je ženstveni stajling upotpunila elegantnom ogrlicom, a look je dodatno zaokružila kosom stiliziranom u valovima. Naš poznati košarkaš nosio je crno odijelo, bijelu košulju s leptir-mašnom te trendi loaferice.

Inače, kako se pisalo, samozatajni par drži se podalje od društvenih mreža, već je sklopio civilni brak, a prošle godine su postali i ponosni roditelji dječačića Luke. Zajedno žive u SAD-u, a prvi su put zajedno snimljeni u šetnji dubrovačkim Stradunom 2017. godine.

Inače, među uzvanicima bili su, između ostalih i bivši košarkaš Zoran Planinić, Ivica Zubac, igrač LA Clippersa...