ZA COOL STAJLINGE

Udoban i svestran: Ove jeseni investirajte u ovaj neodoljivi komad

24.10.2024 u 08:39

Bionic
Reading

Kardigani su se ove sezone vratili na modnu scenu u punom sjaju, pa ako ste i vi zaljubljeni u ovaj udoban i topao komad, ponuda je nikad bogatija

Kardigani, koji se odlično uklapaju i u tzv. granny chic kombinacije, a poznati po svojoj mekanoj tkanini i retro vibri, ponovno su in.

Iako mu je glavna misija zaštititi nas od niskih temperatura tijekom jeseni i zime, kardigan je itekako ženstven.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dizajneri uvijek iznova reinterpretiraju ovaj klasični komad dajući mu suvremeni štih, ali ne gubeći njegovu tradicionalnu bit. Brendovi poput Guccija i Prade već su uključili modernizirane verzije kardigana u svoje kolekcije, a među slavnima često smo ih viđali na britanskoj modnoj ikoni Alexi Chung.

Udobni i ženstveni

Kardigani su odličan dodatak svakoj garderobi, a vrlo su svestrani - mogu se nositi preko haljina, poput laganije jakne, uz traperice za ležeran izgled ili zakopčani i kombinirani s midi suknjom za uglađeniji i elegantniji učinak.

Najpopularniji Inditexov modni brend Zara ponovno je oduševio divnim kardiganom bezvremenskog stila u neutralnoj nijansi koja će se dobro uklopiti u svaki stil, a odgovara damama svake dobi.

BROOKE SHIELDS

Mala crna haljina je vječna, a ovaj model sjajno pristaje 59- godišnjoj brineti

Pogledaj galeriju

Riječ je o klasičnom modelu s V izrezom i zgodnim detaljima, našivenim džepovima i zlatnim gumbima, koji mu daju chic vibru. Načinjen je od ugodne mješavine, a cijena mu je posve prihvatljivih 35,95 eura.

Pa ako vam se sviđaju ovakvi modeli, požurite jer nestaju velikom brzinom. I ne zaboravite, prilikom izbora pripazite da je kroj kardigana pomalo oversized kako bi se mogao što uspješnije isfurati u slojevitim modnim kombinacijama.