Ukoliko želite isprobati jednostavno, ali ipak malo drugačije jelo, već danas možete pripremiti ukusni rižoto s bakalarom i hrenom
1 komorač (150 g)
60 ml ekstra djevičanskog maslinova ulja
600 g bakalara
2 češnja češnjaka
250 g riže (arborio)
150 ml bijelog vina
1 žlica hrena
150 ml vrhnja za kuhanje
1 žlica nasjeckanog peršina
750 ml vode
sol, papar
1 žlica Vegete
Priprema:
Na zagrijanom ulju kratko popeći ploške komorača, izvaditi i odložiti na tanjur. Na istom ulju popeći bakalar i izvaditi kao i komorač.
Na ulje dodati protisnuti češnjak i rižu. Kratko popeći, zaliti vinom, a zatim vodom.
Posuti 1 žlicom Vegete i podlijevajući vodom pirjati dok riža ne bude gotova.
Uliti vrhnje, te po potrebi posoliti, popapriti i posuti peršinom.
Na rižoto vratite komorač i file te poslužite. Kako se kuha ovo ukusno jelo, možete pogledati u InMagazinu.