ZA SVAKU ŽENU

Urbani chic styling modne ikone obara s nogu

03.06.2016 u 10:31

  • +5

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Poznata stilistica i dizajnerica Olivia Palermo uvijek ima savršene modne kombinacije bilo da je na crvenom tepihu, bilo da jurca po gradu i rješava obaveze, a i ovoga je puta oduševila urbanim chic stylingom

Kao prava Njujorčanka ili glumica koja snima scenu za popularnu seriju 'Seks i grad', Olivia Palermo izgledala je besprijekorno u upečatljivom kombinezonu na pruge. Pruge su modni klasik, na majicama, hlačama ili suknjama, a ovoga ih je ljeta gotovo nemoguće zaobići.

Olivijin kombinezon u boji senfa idealan je za gotovo svaku ženu jer su pruge u krem boji okomite, a poznato je da one vizualno sužavaju pa se možemo još bolje osjećati u takvoj krpici. Još jedan modni plusić donosi povez u struku koji će maskirati koji kilogram viška, a osim što ima pruge, u trendu je i zbog toga što pomalo podsjeća na pidžamu, što je još jedan od velikih ovosezonskih modnih hitova.

No 30-godišnja stilistica kao prava fashionistica uvijek voli otići korak dalje u svojim modnim igricama pa je upečatljivom kombinezonu dodala još dva velika trenda - odjenula je tamnoplavu bomber jaknu i obula odgovarajuće ravne cipele kako bi nesmetano stigla obaviti sve što je planirala.

Možda bi se nekome činilo pretjeranim složiti kombinaciju s it jaknom, statement cipelama i kombinezonom koji jednostavno ne možete ne zamijetiti, ali Olivia je opet briljirala i pokazala zašto se na nju ugledaju slavne dame i prate je djevojke diljem svijeta.