JASMINE TOOKES

Veliki uspjeh naše dizajnerice: Victorijina anđelica nosila njezinu kreaciju

09.09.2018 u 17:49

Bionic
Reading

Na nedavnom partiju poznatog modnog magazina Harper's Bazaar u sklopu Tjedna mode u New Yorku, jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, lijepa Jasmine Tookes zadivila je u kreaciji naše uspješne dizajnerice Aleksandre Dojčinović

Ova 27-godišnja ljepotica rođena u Kaliforniji je jedna od najtraženijih Victorijinih anđelica, a prije dvije godine nosila je poznati Fantasy Bra tijekom godišnjeg showa ovog svjetski poznatog brenda.

Forbes ju je 2016. postavio na 17. mjesto top ljestvice najbolje plaćenih modela na svijetu s procijenjenom zaradom od 4 milijuna dolara.

Jasmine je nosila seksi sako s dubokim dekolteom s potpisom Lei Lou (model Olivia), brenda naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović čije su kreacije u nekoliko navrata nosile svjetske zvijezde.

Uz efektni sako slavna ljepotica je nosila hlače klasičnog kroja (model Harley) i vrtoglave štikle stvorivši jednostavan stajling s chic vibrom.

  • +8
Jasmine Tookes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije nekoliko dana u asimetričnoj haljini Aleksandre Dojčinović na filmskom festivalu u Torontu poglede je plijenila i poznata kanadska TV prezenterica i bivša plesačica Keltie Knight.

U opravicama naše kreatorice već su se prošetale i mnoge strane zvijezde poput Joey King, Chloe Bridges, Katharine McPhee, Kaley Cuoco, Jenne Ortege, Mel B, Kate Walsh i Rachel Bilson kao i YouTube vlogerica Amanda Steele.

  • +19
Lei Lou na holivudskim crvenim tepisima Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Uspjeh svog brenda dizajnerica može zahvaliti i suradnji s poznatom losanđeleškom agencijom za PR koja se brine o tome da Lei Lou haljine stignu u odgovarajuće trgovine, a to su one trgovine koje posjećuju stilisti slavnih zvijezda i za njih odabiru stajlinge za crveni tepih.

  • +11
Lei Lou Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

'Kao što imam tu sreću u Hrvatskoj raditi s najboljim timom koji sam mogla zamisliti, tako se poklopilo i to da sam iste takve pronašla i u inozemstvu. Oni su mi sugerirali najbolje concept dućane u koje zalaze stilisti poznatih osoba, ali to naravno nije garancija da će išta od te odjeće ikada završiti na nekom crvenom tepihu jer, da bi se to dogodilo, netko od njih na koncu tu odjeću treba i odabrati. Srećom, stvari su se za nas odvile na najljepši mogući način i sigurna sam da naše najbolje suradnje sa zvijezdama tek slijed', rekla je A. Dojčinović u ranijem intervjuu za tportal.