ZA SVAKI DAN

Vječna kombinacija i hit torba: Natalie Portman pronašla je dobitnu modnu formulu

25.07.2024 u 09:23

  • +3

Natalie Portman

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA /MEDIAPUNCH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Poznata oskarovka ovog ljeta pronašla je dobitnu formulu, a ona uključuje traperice, obični T-shirt i prepoznatljivi model Diorove torbe u rukama

Slavna Natalie Portman posljednjih tjedana marjivo promovira svoj novi projekt, seriju 'Lady in the Lake' snimljenu za Apple TV+ prema istoimenom romanu Laure Lippman.

Kada se ne nalazi u minijaturnim cvjetnim haljinama, danas se redovito može ugledati u bezvremenskoj kombinaciji traperica i T-shirta koju dodacima podiže na novu razinu.

Najomiljeniji za slavnu oskarovku pokazao se dodatak praktične torbe tote nosive u svim prigodama.

Riječ je prepoznatljivom modelu Book Tote s potpisom francuskog Diora za koji 43- godišnja glumica već dugi niz godina nastupa u ulozi zaštitnog lica. Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica Diora, predstavila je ovu torbu stvorenu od tekstila i s kratkom ručkom u kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2018. godine, a od tada ona ne prestaje intrigirati ljubiteljice mode.

Cijena joj iznosi ovisno o dizajnu, veličini i opciji personalizacije, iznosi od oko tri tisuće eura.

U svijetu slavnih, najvećim obožavateljicama ovog praktičnog modela pokazala se zanosna Kolumbijka Sofia Vergara, a osim zvijezde ‘Moderne obitelji’ čarima ove torbe nije odoljela još jedna poznata latina.

Riječ je o Jennifer Lopez, koja je ovog tjedna proslavila 55. rođendan, a koja verziju Diorove torbe po vlastitom ukusu, baš poput Vergare, nerijetko ističe u casual stajlinzima.

Dior na udaru optužbi

Poznata modna kuća u vlasništvu francuske grupacije LVMH postala je predmetom velike istrage u Italiji prema kojoj je otkriveno da luksuzni brend plaća iznenađujuće nisku cijenu za proizvodnju torbica koje kasnije prodaju po paprenim cijenama.

Prema prikupljenim dokumentima, Dior dobavljaču plaća samo 57 dolara za izradu torbica, da bi iste kasnije prodavali po cijenama koje dosežu cifru i do tri tisuće eura, kao u slučaju popularnog modela Book.

  • +6
Dior jesen/zima 2024. Izvor: Profimedia / Autor: Zeppelin / Avalon / Profimedia