bolna rastava

Natalie Portman otkrila kako joj je Rihanna pomogla da prebrodi razvod

16.07.2024 u 15:40

Bionic
Reading

Kada je u njujorškom parku snimljena Natalie Portman u suzama, bilo je jasno da je suočena s nevoljama u raju. Ubrzo je izašlo na vidjelo da je glumica zatražila rastavu braka od supruga Benjamina Millepieda, a teško je razdoblje prebrodila uz neočekivanu pomoć Rihanne

Godina 2023. bila je presudna za glumicu Natalie Portman i Benjamina Millepieda. Jedanaestogodišnjem braku presudila je prevara uspješnog koreografa, a Oskarovka nije mogla preći preko nevjere te je odlučila okončati brak.

U teškom razdoblju oporavka od slomljenog srca, popularnoj je glumici u pomoć priskočila Rihanna koja je pokazala da je 'girl power' najjači alat u borbi protiv tuge.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Gostujući kod Jimmyja Fallona Natalie Portman otkrila je da se situacija dogodila na Tjednu mode u Parizu u siječnju te da joj ju je Rihanna nazvala jednom od najzgodnijih k***i u Hollywoodu.

'Mislim da bi svaka žena koja prolazi kroz razvod trebala doživjeti da joj Rihanna kaže da je loša k***a', rekla je Portman, na što je Fallon potaknuo publiku na ovacije rekavši: 'To je velika stvar.'

Rastavi je kumovala prevara

'Nakon što su vijesti o njegovoj aferi izašle u javnost, pokušavali su poraditi na svom braku, ali su trenutno u raspadu', rekao je u kolovozu 2023. izvor za UsWeekly.

Bivši su supružnici navodno pohađali i bračnu terapiju pokušavši spasiti svoj 11-godišnji brak, a bračne nesuglasice navodno su potaknute Millepiedovom nevjerom s aktivisticom za klimatske promjene Camille Etienne.

ROMANTIČNO IZDANJE

To se zove wow efekt: Natalie Portman sve je zasjenila u ovoj haljini

Pogledaj galeriju