12 godina braka

Shannen Doherty se rastala od supruga samo dan prije tragične smrti

16.07.2024 u 10:38

Bionic
Reading

Shannen Doherty i Kurt Iswarienko vjenčali su se 2011. godine, a samo dan prije njezine smrti braku je bio konačan kraj

Zvijezda serije 'Beverly Hills' posljednje je dane svog života provela rješavajući brakorazvodnu papirologiju. Naime, kako prenose strani mediji, Shannen Doherty u petak, 12. srpnja, potpisala je dokumentaciju za razvod braka, dok je njezin bivši suprug Kurt Iswarienko dokumentaciju potpisao u subotu, 13. srpnja kada je glumica i preminula nakon borbe s rakom dojke.

Glumačka je zvijezda potpisala zahtjev za odricanje od uzdržavanja supružnika te tako pristala na 'standardni ili neosporni razvod' braka. Taj potez zvijezde ukazuje na to da su se glumica i fotograf rastali bez uplitanja suda, a u dokumentaciji je stajalo da je 'obostrana želja da se postigne konačno rješenje svih zajedničkih imovinskih interesa te sva pitanja koja se odnose na imovinu'.

'Svjesno se zauvijek odričem bilo kakvog prava na primanje uzdržavanja od supružnika ili partnera', napisala je u sudskim dokumentima do kojih je došla ova kuća', stoji u dokumentaciji do koje je došao The Sun.

Osim toga, i Doherty i Iswarienko zatražili su da sud ukine potporu za obje strane: 'Tražim od suda da zauvijek prekine bračno ili partnersko uzdržavanje za tužitelja i tuženika.'

Doherty i Iswarienko vjenčali su se 2011. godine

Shannen Doherty i Kurt Iswarienko prvi su put romantično povezani 2008. godine, a u listopadu 2011. godine fotograf i glumica su se vjenčali.

Par je bio zajedno kada je glumici dijagnosticiran karcinom dojke, no glumica je podnijela zahtjev za razvod u travnju 2023. uz tvrdnje da je fotograf bio nevjeran.

  • +2
Shannen Doherty Izvor: Profimedia / Autor: FOX-BROADCASTING CO. - Album / Album / Profimedia

Nakon vijesti da se rastaju, Doherty je optužila Iswarienka da namjerno odugovlači pravni proces kako izbjegao plaćanje njezinog liječenja: 'Jednostavno nije u redu da Kurtu bude dopušteno produžiti naš razvod u nadi da ću ja umrijeti prije nego što mi on mora platiti dok on nastavlja živjeti svoj život i izbjegava svoje odgovornosti prema svojoj umirućoj ženi više od 11 godina.'

Doherty je to bio treći brak, a prije toga se vjenčala s Ashley Hamilton i Rickom Salomonom.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević