tajice i topići

Vježbanje je in: Slavne ljepotice jako dobro znaju što odjenuti i kako izgledati odlično u sportskom izdanju

29.05.2021 u 20:23

Bionic
Reading

Da je redovita tjelovježba ključna za održavanje vitke figure, jako dobro znaju brojne slavne ljepotice. No, u svijetu Hollywooda i kada se vježba pomno se pazi na stajling. Tajice i kratki topić su must have, a najbolje kombinacije ima brazilski top model Alessandra Ambrosio

Pandemija koronavirusa poprilično je utjecala na svakodnevicu i način življenja, a vježbanje i redovita fizička aktivnost nikada nisu bili popularniji. U nedostatku društvenih događanja, izlazaka u noćne klubove i restorane, fitness, pilates i yoga centri u svijetu poznatih i slavnih popularniji su no ikada.

Besprijekornu figuru poznate dame, poput Alessandre Ambrosio, Kaie Gerber, Kendall Jenner i Eize Gonzales, održavaju redovitom odlaskom na vježbanje, a pri tome izgledaju sjajno.

  • +14
Poznate dame u sportskim izdanjima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sportska odjeća nikada nije bila veći hit, a tajice su za vrijeme epidemije postale jedan od najpoželjnijih modnih predmeta, a po svemu sudeći, tu je i veliki povratak kratkih topića. Tajice visokog struka, topić koji otkriva struk, tenisice i eventualno majica zavezana oko struka stajling je koji morate usavršiti ako vježbate u Hollywoodu. Sportske kombinacije do savršenstva dovela je zanosna brazilska manekenka Alessandra Ambrosio koja ne propušta satove pilatesa i pri tome izgleda sjajno.