oduševile

Voditeljice zablistale u prvoj polufinalnoj večeri Eurovizije u Liverpoolu

09.05.2023 u 22:49

Bionic
Reading

Prva polufinalna večer u Liverpoolu započela je nastupom Rite Ore, a onda su zablistale tri voditeljice! U zanimljivim modnim kreacijama, fantastična trojka privukla je mnoge poglede, a kako i ne bi

Eurovizijske voditeljice Alesha Dixon, Julia Sanina i Hannah Waddingham pobrinule su se da sve oči budu uprte u njih u liverpoolskoj M&S Bank Areni. Trio je pripremio publiku u areni i obožavatelje kod kuće za eurovizijski spektakl koji je ove godine uistinu bio na razini.

Liverpool je u čast Ukrajine pozornicu obojio žuto i plavo, a sve je bilo obojano bojama podrške.

Pjevačica Alesha Dixon je izašla u svijetlom dvodijelnom kombinezonu colour blocking efekta. Crveni top s predimenzioniranom mašnom kombinirala je s upečatljivom ružičastom suknjom koja je pratila njezinu figuru.

U sredini je stajala Julia Sanina koja je nosila vrlo trendi kožnu haljinu. Svojevrstan korzet kombinirala jes parom rukavica do lakata, jednim od najpopularnijih modnih dodataka sezone.

Zvijezda Hannah, dobitnica nagrade Emmy, izgledala je senzacionalno dok je nosila haljinu do poda, ukrašenu duginim bojama koje su zaštitni znak ovogodišnje Eurovizije.

'Alesha Dixon, Hannah Waddingham, Julia Sanina izgledaju nevjerojatno', jedan je od komentara gledatelja Eurovizije na Twitteru.

  • +9
Eurosong - 1. polufinalna večer Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN