hlače koje svi žele

Za vitak i chic look: Jennifer Aniston osvanula u savršenom ljetnom stajlingu

29.07.2024 u 08:56

Bionic
Reading

U danima u kojima visoke temperature otežavaju svakodnevicu olakšajte si nošenjem chic hlača i bluza od lana

Jennifer Aniston odavno smo navikli gledati u minimalističkim modnim kombinacijama koje u trenu poželimo kopirati, a sada nam je ponovno servirala ideju za stajling kao stvoren za nošenje od jutra do mraka.

Slavna glumica odlučila se za spoj komada od lana - savršen u vrućim ljetnim danima. Ovaj materijal iznimno je prozračan pa omogućuje zraku da cirkulira ispod odjeće, a koži da se prirodno hladi.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Stoga ne čudi to što je ovaj materijal izabrala i Aniston, noseći bijelu lanenu bluzu bez rukava i elegantne visoke kragne u spoju s krojenim hlačama visokog struka.

Laskave hlače

I dok je bluza izgledala neodoljivo chic, hlače su vješto laskale njenoj liniji tako što su sužavale struk, okomitom crtom izduživale noge te nešto širim krojem 'brisale' bokove.

Zvijezda 'Prijatelja' sve je zaokružila crossbody torbicom pripadajuće smeđe boje, zlatnim satom i suptilnom šminkom u prirodnim tonovima.

  • +8
Krojene hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovaj stajling, koji je nosila uoči odlaska na set serije 'The Morning Show', idealna je opcija za dame koje ljeti žele izgledati vitko i chic, a bez žrtvovanja udobnosti i ugodnog osjećaja prozračnosti.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević