EMILY RATAJKOWSKI

Zanosna brineta najavila povratak mnogima omraženog trenda

05.06.2023 u 09:08

  • +3

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna manekenka provela je noć na zabavi s prijateljicama, a u prvom planu bio je njen atraktivan stajling i hlače niskog struka u duginim bojama

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice, Emily Ratajkowski, u noćnom izlasku s prijateljicama naslutila je povratak mnogima omraženog trenda - hlača niskog struka.

Proteklih sezona visoki struk gotovo je jedini kroj u kojem možemo vidjeti trendseterice, ali i police omiljenih modnih trgovina, koji ide u paru s cropanim topovima i jaknama.

S druge strane, hlače niskog struka bile su sastavni dio garderobe svake 'It' djevojke u ranim 2000-im godinama te gotovo nestale s modne scene, ponajviše zato jer su mnogima bile omražene zbog favoriziranja izrazito mršave građe.

Baš zato je odabir proslavljene manekenke privukao pozornost jer je prelijepa Ratajkowski nakon dugo vremena izašla iz modnih okvira i naslutila nam povratak ovog trenda, a istovremeno je i pokazala kako ovakve hlače izvrsno izgledaju nošene na skraćene majice te u trendi varijanti širokih nogavica.

Osim kroja, pažnju je privlačio i njihov efektan dizajn pruga duginih boja koje je nosila u skladu s početkom Pride tjedna.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj upečatljiv stajling nosila je prilikom izlaska koji je bio njena uranjena proslava 32. rođendana koji će jedna od najutjecajnijih modnih influencerica današnje proslaviti 7. lipnja.