nova kolekcija zare

Zara je nadmašila samu sebe: Nove haljine oličenje su francuskog chica

12.07.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Jedna od najomiljenijih high street modnih trgovina, španjolska Zara, predstavila je novu kolekciju na ulicama Pariza

Kao i uvijek, Zara je pronašla način da high street modu odvede na novu razinu. Nakon brojnih suradnji s prestižnim dizajnerima i predstavljanjem novih komada na modnim revijama, španjolski brend sada je dio nove kolekcije predstavio na - ulicama Pariza.

Kolekcijom dominiraju elegantni ljetni komadi s naglaskom na udobnost, prozračnost i chic look, a posebno se ističu tri spektakularne haljine kojima će svaka modna zaljubljenica teško moći odoljeti.

Zarina midi haljina s čvorovima

Dobro je poznato da su čvorovi na predjelu struka i trbuha dobrodošli dodatak koji vizualno briše svaki višak te izdužuju siluetu. Zara, koja je dio grupacije Inditex, ovaj stil zamišlja kao midi haljinu bezvremenske smeđe boje i senzualnog visokog bočnog proreza. Savršena je za odlazak na plažu u visokom stilu, a košta 39,99 eura.

Ako se želite inspirirati omiljenim Francuskinjama, nosite je sa sandalama na vezanje u krem ili crnoj boji, a za luksuzniji look birajte cipele s metalik sjajem.

Zarina bijela tunika

Nakon više od desetljeće zaborava, tunike se vraćaju na velika vrata ovog ljeta, spremne ponovo pokoriti naše ormare. To nam je pokazala haute couture revije Dolce & Gabbane, ali i Zara koja predstavlja divan bijeli model midi kroja po cijeni od 59,99 eura.

Prekrasno će izgledati s espadrilama i torbom od rafije, ali i mulama kitten pete te modnim dodacima u crvenoj boji.

Zarina midi haljina s naramenicama

Nijansa kadulje nosi se 365 dana u godini, no mora se priznati da posebno dobro pristaje ljeti uz osunčani ten. Žute cipele, narančaste torbice ili neutralne nijanse - gotovo je nemoguće pronaći boju s kojom je komadi ovog tona ne bi slagali.

Zato je Zarina midi haljina s naramenicama i suženje ispod prsa pun pogodak. Košta 39,99 eura i osvaja svojim boho stilom, kojeg se modne zaljubljenice ne mogu zasititi ove sezone. V-izrez čini je zavodljivim komadom prikladnim za ljetne večeri, dok je njena duljina do gležnjeva garancija čiste elegancije i francuskog chica.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević