NIŽE PORAZE

Zašto je Matthew Perry na rubu sloma?

29.05.2013 u 08:36

Bionic
Reading

Prijatelji Matthewa Perryja zabrinuti su da bi zbog stalnih neuspjeha u karijeri mogao ponovno doživjeti nervni slom te se vratiti alkoholu i tabletama

Četrdesettrogodišnji glumac Matthew Perry potpuno je shrvan jer je televizijska mreža NBC skinula s programa njegov novi sitkom 'Go On'. 'Prošlo je devet godina otkako je emitirana posljednja epizoda 'Prijatelja' i Matt se otada bori da vrati svoj život na normalan kolosijek', rekao je izvor.

'Ovo ga je najnovije otkazivanje serije teško pogodilo, pa ga njegovi prijatelji pozorno promatraju zabrinuti da će se vratiti tabletama i alkoholu kako bi se nosio s neuspjehom.'

Perry je dva puta bio na rehabilitaciji, 1997. i 2001. godine. Kasnije je priznao da je svakog dana uzimao od 20 do 30 tableta Vicodina i vjerojatno pola litre votke.' Godine 2004. vratio se alkoholu i tabletama iako je bio čist i trijezan gotovo dvije godine.

Perry je morao na program odvikavanja samo nekoliko mjeseci nakon što je u veljači 2011. otkazana njegova serija 'Mr. Sunshine'. Druga serija, 'Studio 60 na Sunset Stripu', prekinuta je 2007.

'Konstantno odbijanje gorka je pilula, a Matt se s tim suočava otkako je završila serija 'Prijatelji'', kaže izvor. 'Njegovi ga prijatelji upozoravaju da se odmori od glume i usredotoči na svoj život', prenosi stranica Showbiz Spy.