holivudska miljenica

Zgodna žena: Julia Roberts magnet je za poglede u blještavom Armanijevom kombinezonu

03.12.2019 u 11:53

Bionic
Reading

Jednom od najpoznatijih talijanskih dizajnera Giorgiju Armaniju sinoć je uručeno priznanje za životno djelo na novom izdanju dodjele nagrada British Fashion Awards. Vrijednu nagradu modni virtuoz u Londonu odlučio je primiti u društvu dugogodišnjih klijentica i slavnih prijateljica, oskarovki Julije Roberts i Cate Blanchett

'Giorgio Armani i Julia Roberts su uvijek savršeni par', prokomentirala je glumičina dugogodišnja stilistica Elizabeth Stewart za modnu bibliju Vogue, pritom se prisjećajući njezinog izdanja u Armanijevom odijelu 1990. godine na dodjeli Zlatnih globusa i kada je iste godine na oskarovskom crvenom tepihu zablistala u Armanijevoj sivkastoj haljini s naborima na struku.

Gotovo tri desetljeća poslije Giorgio Armani nikada nije zaboravio na Juliju - kroz godine neprestano stvarajući i pozajmljujući joj posebne odjevne komade za šetnju crvenim tepihom.

Crni baršunasti kombinezon, koji je samo za nju kreirao u povodu novog izdanja dodjele nagrada British Fashion Awards, prema riječima Julijine stilistice Elizabeth Stewart simbol je 'netaknute, savršene jednostavnosti koju gospodin Armani i Julia tako dobro nose'.

  • +4
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien Courdji / KCS Presse / Profimedia

'U Armaniju mi je uvijek vrlo ugodno i zbog toga se osjećam samopouzdano. Čak su i njegove visoke potpetice udobne. Pretpostavljam da ga to čini ne samo divnim dizajnerom već i mađioničarom', izjavila je Julia o slavnom talijanskom dizajneru kojemu je u londonskom Royal Albert Hallu sinoć dodijeljena nagrada za životno djelo.

BRITISH FASHION AWARDS

Nema tko sve nije bio na glamuroznoj dodjeli modnih nagrada: Pogledajte sve stajlinge slavnih ljepotica

Pogledaj galeriju

Svečani kombinezon u kojemu se Julia pojavila s Armanijem i glumicom Cate Blanchett na crvenom tepihu, uz sugestije dugogodišnje stilistice, kompletirala je tirkiznim, cvjetnim naušnicama s potpisom dizajnerice Irene Neuwirth i crnom torbicom clutch.

Za Julijinu valovitu bob frizuru pobrinuo se frizerski stilist Serge Normant, dok je za svečani make-up bila zadužena vizažistica slavnih, Genevieve Herr.