UZ PODRŠKU BILLYJA ANDOLA

Dubioza kolektiv ove subote pred rasprodanim Domom sportova

24.10.2013 u 10:17

Bionic
Reading

U subotu, 26. listopada u 21,30, Dubioza Kolektiv izaći će pred rasprodan Dom sportova na svoj najveći zagrebački koncert. Interes koji proteklih mjeseci vlada, a koji se samo pojačao prošle subote kad su karte rasprodane, daleko nadmašuje bilo koje glazbeno gostovanje posljednjih nekoliko godina. Dubiozi će se u Zagrebu na pozornici pridružiti odličan sarajevski indie rock bend Billy Andol

S obzirom na očekivanu ogromnu gužvu, organizatori su odlučili otvoriti vrata Doma sportova već u 19,30 i apeliraju na sve posjetitelje da dođu što je ranije moguće kako bi izbjegli gužvu i uhvatili parking. Organizatori posebno ističu da nikako ne preporučuju dolazak mlađe djece na koncert. U slučaju dolaska djeca moraju obavezno biti u pratnji roditelja koje molimo da obrate posebnu pažnju na sigurnost.

Satnica cijele večeri najavljena je prošli tjedan i neće se mijenjati:

19,30 - otvaranje vrata
20,45 - Billy Andol
21,30 - Dubioza Kolektiv

Otvoreni će biti svi ulazi za građanstvo i s lijeve i s desne strane platoa na jugu Doma sportova (strana okrenuta prema hotelu Panorama). Organizatori su osigurali dodatne redare kako bi pretres na ulazu bio brži, ali poziva se na raniji dolazak i korištenje svih ulaza kako bi se rasporedila gužva.

Ulaznice za koncertslužbeno su rasprodane prošle subote i više ih nema u prodaji. U slučaju da nemate ulaznicu, savjet organizatora je da je ne kupujete od preprodavača jer ne može garantirati njihovu validnost.

Službeni after party koncerta održat će se u Tvornici kulture uz DJ-e YEM kolektiva i besplatan ulaz za sve posjetitelje.