USPJEŠNA VODITELJICA

Dvije velike ljubavi Ane Radišić: Trčanje i Dragec

27.10.2015 u 10:53

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica glazbene televizije CMC, Riječanka Ana Radišić proteklog vikenda istrčala je 21 kilometar na polumaratonu u Ljubljani. To joj je prvi polumaraton nakon zagrebačkog na kojem joj je pozlilo zbog niskog krvnog tlaka. Lijepoj voditeljici uspjeh je bio slađi jer ju je u Ljubljani bodrio dečko Dragec Budimir

Ana Radišić nakon polumaratona u Zagrebu gdje se srušila nakon ulaska u cilj, posljednjih godinu dana išla je samo na kratke trke. Ovoga vikenda ponovno se ohrabrila i krenula u Sloveniju. Ondje je s tisućama trkača istrčala 21 kilometar i zaradila diplomu i medalju.

'Bila sam dosta oprezna ovaj put i najprije išla laganijim tempom, ali sam baš zato odradila izvrsnu trku na kraju. Ušla sam u cilj doslovno u sprintu i sa sjajnim trkačkim vremenom', pohvalila nam se sve angažiranija voditeljica. Dodaje kako je vrijeme u Ljubljani bilo idealno za trku. Publika je, kaže, duž cijele trase glasno navijala, a svirali su puhački orkestar, limena glazba i bendovi što je dodatno podizalo atmosferu njoj i ostalim trkačima.

'Tračanje izaziva hormon sreće na najjaču potenciju. Prednosti su brojne, a jedna od najvećih je to što svaki put pobjeđuješ samog sebe, iz kilometra u kilometar, nema bolje blagodati za tijelo i glavu. Volim ga zvati svojim resetiranjem. To mi je zaista nezamjenjiv osjećaj', kaže voditeljica koja trenira tri puta tjedno u atletskom klubu Perpetuum mobile. Sljedeći joj je veći cilj polumaraton u Beogradu, a nakon toga i maraton od 42 kilometara.

U trčanju, kao i u svemu drugom u životu vjerno je prati dečko Dragec Budimir.

'Dragec me prati i bodri na svim životnim trkama i sretna sam zbog toga. Puno mi znači njegova i podrška mojih najbližih', ističe Ana.  


Ani je sljedeći cilj maraton od 42 kilometra


S dečkom Dragecom u vezi je godinu dana