ZAUZETE LINIJE

Evo što na HTV-u kažu o teškoćama glasovanja na 'Voiceu'

14.04.2015 u 17:16

Bionic
Reading

U posljednjoj emisiji mnogi gledatelji požalili su se kako nisu mogli glasovati za svoje favorite, no s državne televizije poručuju kako je sve bilo u najboljem redu

Ove nas subote očekuje polufinalna emisija popularnog 'Voicea' kada će Alen Bičević, Jure Brkljaća, Nina Kraljić, Dino Petrić, Ana Opačak, Mateo Resman, Marin Jurić Čivro i Iva Gortan pokušati izboriti svoje mjesto u finalu.

To će poći za rukom četvoro kandidata, po jednom iz svakog mentorskog tima, a odluku tko prolazi u finale donosi isključivo publika, odnosno telefonski glasovi gledatelja HTV-a i slušatelja HR-a.

Nakon izvedbi svojih natjecatelja, mentori će tek moći dati preporuku i kazati za koga bi oni glasovali da imaju priliku.

Inače, 'The Voice' i dalje obara rekorde gledanosti, a prošle subote bio je najgledaniji program svih televizijskih kuća, dok je za kandidate glasovalo više od 130.000 gledatelja.

Iako su se neki žalili kako nisu mogli dobiti telefonsku liniju i glasati za svog kandidata, s HTV-a tvrde drukčije.

'Vezano uz upit oko zaprimanja poziva u subotnjoj emisiji 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske', obavještavamo javnost da je, temeljem detaljnog uvida i pregleda svega potrebnog, s tehničke strane sve bilo u potpunosti ispravno. Tome u prilog govore sve kompjuterske statistike zaprimanja poziva. Izvršena je i tehnička provjera sustava prilikom koje nisu zamijećena odstupanja u radu kao ni preopterećenost interkonekcijskih linija', stoji u priopćenju tvrtke Fun-Agent d.o.o koja za HTV obavlja poslove glasovanja.