HOT, HOT, HOT

Fotka Donne Vekić koja je užarila Facebook

17.07.2015 u 10:34

Bionic
Reading

Hrvatska tenisačica s londonskom adresom, 19-godišnja Donna Vekić zna se našaliti na vlastiti račun, što pokazuju fotografija i komentar s odmora na francuskoj rivijeri na njezinom Instagramu i Facebooku. Objavljena fotografija izazvala je lavinu komentara i užarila društvene mreže više nego današnje visoke ljetne temperature

Donedavno je punila hrvatske medije kao najveća hrvatska teniska nada koja niže pobjede i uspjehe, no posljednjih mjeseci, kad se 19-godišnja Donna Vekić suočila s lošijim rezultatima, ali i rasplamsala znatiželju publike ljubavnom vezom s jednim od najboljih tenisača svijeta, Stanom Wawrinkom, sve manje se uz njezino ime spominje tenis, a sve više avanture izvan terena.

No razigranu Donnu, koja živi punim plućima, to ne zamara, a da priča bude još zanimljivija - na društvenim mrežama posljednjih tjedana nerijetko se objavama poigra i našali sa svojim prijateljima i obožavateljima. Da je ne dodiruju ni neumjesni komentari, prema kojima je zbog ljubavi i privatnih avantura popustila na teniskom terenu, pokazuje fotografija koju je objavila s nedavnog odmora.

Svojim morskim radostima i potpisom 'Suns out, bums out' Donna je pokrenula lavinu komentara na Facebooku i Instagramu, a čini se kako je upravo to i htjela postići provocirajući malo zle jezike, kojih je na njezinim društvenim mrežama posljednjih dana sve više.

Holiday life! Few more days...Love DVJos par dana odmora...Love DV

Posted by Donna Vekic on Wednesday, July 15, 2015

Suns out, bums out ????????????????

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on