JELENA PAJIĆ

HTV-ova voditeljica diplomirala: Evo kako je proslavila

12.04.2016 u 06:51

Bionic
Reading

Reporterki i voditeljici kultne HTV-ove emisije 'Dobro, jutro Hrvatska' želja je bila do tridesete godine imati diplomu u rukama. Rečeno – učinjeno! Povodom diplome na zagrebačkom Filozofskom fakultetu Jelena je prijateljima pripremila pravi mali tulum, a lijepa gesta dečka Vedrana Hromalića dodatno joj je uljepšala jedan od posebnih dana u životu

'Jedan je od prvih koji mi je čestitao. Štoviše, iznenadio me cvijećem i vinom taj dan kad sam obranila diplomski', govori nam jedno od omiljenih televizijskih lica državne televizije.

Jelena je diplomirala kroatistiku i fonetiku, a iako je na početku studija željela studirati novinarstvo, toliko se zaljubila u dvopredmetni studij na Filozofskom fakultetu da je na njemu naposljetku i ostala.

'Diplomu sam proslavila s dragim i divnim ljudima, prijateljima i kolegama, kako onima s radija, tako i onima s televizije. Plesali smo, pjevali, zafrkavali se i baš smo dobro tulumarili! Ne sjećam se kad sam se zadnji put toliko naplesala kao prošlog petka. Toliko mi je bilo super da se sad zafrkavam kako idem upisati nešto novo da mogu napraviti novi tulum! Osjećaj je odličan', smije se Jelena.


Prijateljstvo Vedrana i Jelene nedavno je nakon 15 godina preraslo u ljubav