DIRLJIVA PODRŠKA

Isprika Gorana Višnjića izazvala lavinu reakcija

27.11.2016 u 18:30

Bionic
Reading

Hrvatski glumac s holivudskom adresom Goran Višnjić nedavno je objavio fotografiju obiteljskog druženja na premijeri spektakla 'Toruk – The First Flight', showa u produkciji Cirque du Soleila, ne sluteći da će jedna rečenica biti toliko ozbiljno shvaćena

Šibenčanin je na predstavu poveo dvoje djece i usput napisao da je treći mališan, Vigo, bolestan. Čini se da nije računao na to da će neki od fanova pomisliti da se radi o nečem ozbiljnijem pa je sada sve pobliže objasnio novim postom na svome profilu na Instagramu.


'Vigo vrijedno radi na tatinom motoru. Mora ga prvo naučiti čistiti, a onda može voziti. Bar je tako nekada davno tako meni govorio moj ujak... Vezano uz post Cirque Du Soleil, mislio sam da je bilo jasno kako Vigo nije ozbiljno bolestan. Ako sam ikoga uznemirio, ispričavam se, nitko nije savršen. Zahvalan sam svim fanovima, zahvalan sam što svaki dan odlazim na posao s velikim osmijehom i uzbuđenjem i znam koliko sam sretan što sam uspješan u tome što radim. Ovaj je profil samo mali uvid u moj svijet, nadam se i mali dar fanovima, ali i obaveza s moje strane', napisao je Goran Višnjić, a post je izazvao mnogobrojne pozitivne komentare i podršku fanova.

Višnjić je svoj profil na Instagramu otvorio tek prije dva mjeseca pa je i jedna od novijih fotografija upravo ta s premijere sa sinom Tinom i kćeri Sofijom Vivien.