ZGODNI DOKTOR

Jelena Perčin ponosna na brata, evo i zašto

05.07.2016 u 13:47

Bionic
Reading

Jelena Perčin neopisivo je ponosna na deset godina mlađeg brata Luku koji je nedavno diplomirao na Medicinskom fakultetu. Glumicu trenutačno očekuju probe u Hrvatskom narodnom kazalištu, a od idućeg tjedna sa sedmogodišnjom kćerkom Lotom odlazi na zasluženi godišnji odmor u Konavle

'Zaista sam ponosna na svog brata Luku. Ne zbog titule doktora medicine, već zbog toga što je izvrstan student, sve je ispite dao u najkraćem mogućem roku. Sretna sam zbog njegova uspjeha i jer se našao u tom zanimanju', rekla je glumica Jelena Perčin za tportal, nakon što je na svojem profilu na Facebooku objavila fotografije s tuluma na kojem su proslavili bratov uspjeh.

Tridesetpetogodišnja glumica čak je deset godina bila jedinica kada joj se rodio brat Luka. Za svoje djetinjstvo uvijek je isticala kako je bilo sretno i kako ga ne bi mijenjala ni za što. Otkako se rodila, ljeta je provodila u Konavlima kod bake koja je bila jedna od ključnih osoba u njezinu odrastanju.

'Baka me naučila poniznosti, dobrom kućnom odgoju, ponašanju, osjećaju časti, da zadržim dostojanstvo i da mi to bude mjerilo u životu. Naučila me ženstvenosti, odmjerenosti i samozatajnosti. Lijepo je kad žena ima osjećaj da pokazuje taman toliko koliko treba', rekla je svojedobno u jednom od mnogobrojnih intervjua.


Jelena i Luka Perčin na otvaranju jednog dućana 2012. godine

Zbog proba u Hrvatskom narodnom kazalištu, Jelena još uvijek boravi sa sedmogodišnjom kćerkicom Lotom u Zagrebu, koju je dobila u braku s Kristijanom Babićem, a na godišnji odmor će, kaže, sredinom idućeg tjedna, naravno, u Konavle gdje će uživati u morskim radostima.


Kćer Lotu Jelena Perčin je povela na dodjelu godišnjih nagrada Hrvatskog narodnog kazališta


419056,415365,413809,412256