A TEK SU JOJ 44

Koja to naša pjevačica može savršeno stajati na rukama?

07.11.2015 u 11:52

Bionic
Reading

'Možeš ako misliš da možeš!' napisala je poznata pjevačica iz Splita ispod fotografije na kojoj spretno stoji na rukama, a koja je osvojila brojne 'lajkove' na njezinoj Facebook stranici

Kad je prošle godine kao ambasadorica projekta 'Pokreni se' otkrila da aktivno vježba čak četiri puta tjedno, Danijela Martinović javnosti je istodobno otkrila i tajnu savršenog izgleda. Ali i koliko je zaljubljena u vježbanje.
Splićanka koja savršen izgled duguje dugogodišnjem aktivnom vježbanju, posljednjom fotografijom koju je podijelila na društvenim mrežama pokazala je koliko je spretna i izvodeći 'stoj na rukama'. I doista. Ni kapa joj nije pala s glave!

Ovog ljeta Danijela je javnosti otkrila svoje zdravstvene tegobe. Naime, na zagrebačkom Rebru provela je dva dana i jednu noć, gdje je bila hospitalizirana radi poremećaja orijentacije u prostoru. Uvijek dobro raspoloženu pjevačicu privremene tegobe nisu obeshrabrile.
'Možeš ako misliš da možeš!' napisala je ispod fotografije na kojoj spretno stoji na rukama, a slične fotografije već je dijelila po društvenim mrežama.
'Vrlo sam šarena i nestalna kada je u pitanju trening. Stalno tražim nešto novo i to novo nikako ne smije biti dosadno i jednolično. Trenirala sam aerobik, step aerobik, ashtanga yogu, hatha yogu, pilates, pilates na spravama, rastezala sprave u teretani, a i trčim kad mi dosadi biti u zatvorenom prostoru. Prije godinu dana upoznala sam se s hard body sustavom treninga i stvarno se oduševila', otkrila je još u travnju Danijela Martinović. A i tada se fotografijom na kojoj vježba pohvalila na svom Facebook profilu.