SENZACIJA U KADI

Mariah Carey potpuno gola, na sebi nosi samo nakit

10.09.2016 u 12:18

Bionic
Reading

Slavna pjevačica zapalila je internet intimnim fotografijama iz svoje kupaonice. Na njima Mariah Carey opušteno leži u kadi pokrivena tek mjehuričima sapunice dok na sebi nosi samo skupocjeni nakit. I šminku


Iako je zakoračila u peto desetljeće i majka je petogodišnjih blizanaca – sina Moroccana i kćeri Monroe - Mariah Carey i dalje igra na kartu seksepila. Posljednjim fotografijama otišla je i korak dalje.

Sasvim naga i pokrivena tek sapunicom, Mariah se zadovoljno smješka na fotografijama, a na sebi nosi samo skupocjeni nakit. Svojim je obožavateljima objasnila da je za nju to pravi način opuštanja nakon što je noć provela radeći u glazbenom studiju. Većinu je oduševila. Njih čak 4,1 milijun pratitelja. Međutim, nekolicina joj je ipak nešto zamjerila – odlazak u kadu s make upom. Njima je to neprihvatljivo.

Just got home after a long night at the studio!!!!! New music coming soon yayyyyyy

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Kids night out ?????? #demkids #alwaysbedembabies @aufudge

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on


Ova 46–godišnja glazbena diva posljednjih godina puno više medijske pažnje duguje svom turbulentnom privatnom životu nego poslovnom uspjehu.
Nakon propasti braka s deset godina mlađim glumcem Nickom Cannonom te zarukama s novom ljubavi Jamesom Packerom, pjevačica pažnju golica i raskošnim tjelesnim atributima. Prilično uspješno.

#antibes ??⚓️????

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on