48 GODINA

Meštar proslavio rođendan uživo u TV eteru

13.11.2015 u 11:30

Bionic
Reading

Jedno od najdugovječnijih i najprepoznatljivijih lica HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Davor Meštrović danas je napunio 48. rođendan. Urednik i voditelj već ga je proslavio s kolegama, od kojih su mu neki čestitali već za vrijeme jutrošnjeg vođenja emisije, a poslijepodne svoj dan obilježit će s obitelji

Davor Meštrović proživljava svoje najbolje godine. Privatno i poslovno je ispunjen i zadovoljan, ima, kaže, sve što mu je potrebno.

'Što mi više treba! Malo kruha, soli i to je to. (smijeh) Želim da kad se izborna strka slegne, dođe stabilnost, sve krene normalnim tijekom sa što manje potresa i promjena', rekao je.

'Ne volim rođendane jer me oni uvijek podsjete da sam godinu dana stariji', rekao nam je kroz smijeh. Rođendansku čestitku i dobre želje najprije su mu uputili njegovi najmiliji - supruga Senka i djeca, 17–godišnja Marta i tri godine mlađi sin Nikola.

Već za vrijeme emisije reporteri su mu čestitali rođendan, a počastio se i slasticama koje su spravljali u jutrošnjoj emisiji.

'Nakon što je emisija završila tradicionalno sam počastio kolege pizzom, a popodne ću, naravno, biti u krugu svoje obitelji. Supruga i ja otvorit ćemo šampanjac, počastit ćemo se i proveseliti s našom djecom', kaže. Posljednje tri godine posebne su jer njegova djeca sve aktivnije sudjeluju u pripremanju rođendanskih iznenađenja.


S voljenom suprugom Senkom u braku je 19 godina 


Djeca mu svake godine prirede rođendansko iznenađenje