DANIJELA MARTINOVIĆ

'Možda je Grdović samo imao loš dan'

08.07.2015 u 15:58

Bionic
Reading

Splitska pjevačica prošlog je vikenda na festivalu u rodnom gradu promovirala novu pjesmu, a gotovo cijele večeri primala je komplimente na račun nove, kraće frizure

'Prva osoba koja je ostala oduševljena bio je moj Petar. Ipak s tim čovjekom provodim najviše vremena', smije se Danijela.

Nastup na Splitskom festivalu oduvijek joj u srcu ima posebno značenje jer je upravo tu napravila svoje prve pjevačke korake. Danas publiku ima po cijelom svijetu, a jako je vole slušati i s one strane Bajakova.

'Često dobijem ponude za nastupe u Srbiji. Nemam problema s time, jer znam da me tamošnja publika voli. Uostalom, glazba je oduvijek predstavljala univerzalan jezik poznat po tome što raskida granice', kaže pjevačica.


Petar i Danijela na ovogodišnjem Splitskom festivalu

Kad su u pitanju narodnjački ritmovi, priznaje da bi mogla snimiti takvu pjesmu ako bi se pronašla u njoj.

Na tvrdnje Mladena Grdovića kako se unaprijed znalo da će dobiti nagradu, smije se. 'Možda mu je bio samo loš dan. Svi se mi ponekad dignemo na lijevu nogu. Mladen je divan čovjek, poljubili smo se na festivalu i lijepo pozdravili.'

Za točno tjedan dana Danijela će puhati u 43. rođendanske svjećice. 'Obožavam rođendane. Jedan sam već proslavila s prijateljicama, a sad dolazi onaj pravi. Volim slaviti, volim život, volim poklone...', zaključuje pjevačica.