DOBRO JOJ STOJI

Novi look mlade HTV-ove voditeljice

20.10.2015 u 12:18

Bionic
Reading

Najmlađa voditeljica emisije 'Dobro jutro Hrvatska' Jelena Pajić u jutrošnjoj emisiji pokazala je novi look. Ošišala je šiške pa sada izgleda puno mladenačkije i svježije

'Već neko vrijeme razmišljala sam o tome da ih skratim, a jučer smo ih napokon odrezali. Reakcije su različite. Neki mi kažu da sad djelujem prezatvoreno, a drugi da im izgledam slatko i simpatično. Ja sam zadovoljna', rekla nam je zgodna 31-godišnja voditeljica i reporterka.

Ulazak u tridesete nije joj donio nikakvu promjenu u životu.
'Neke moje prijateljice zaziru od svakog rođendana, ali ja nemam problem s tim. Znam da ću jednog dana biti stara, naborana i ofucana, pa što onda?' kaže Jelena.

Iako je prošle godine u ljetnim mjesecima sasvim slučajno stala pred kamere HTV-ove emisije 'Dobro jutro Hrvatska' kako bi privremeno zamijenila Karmelu Vukov-Colić i Sanju Doležal, gledatelji su je toliko zavoljeli da je uskoro postala jedno od prepoznatljivih lica državne televizije. Prije toga je osam godina radila kao novinarka na radiju, a i danas je na Radio Sljemenu. Prelazak s radija na televiziju dogodio se kao posljedica politike javne dalekovidnice koja posljednjih godina radi na tome da njihovi novinari budu osposobljeni za rad u svim vrstama medija.

'Dobila sam još jednu šihtu tako da sam ondje petkom i subotom', ističe. Još uvijek jednako gušta radeći u oba medija. 

'Na televiziji mi je super što mogu ići po terenima, vidjeti neka nova mjesta, upoznavati nove, zanimljive ljude, što s radiom ne bih mogla', izjavila je. Trenutno je slobodna, a najradije se opušta u društvu dragih ljudi, obitelji i prijatelja, kao i uz dobre knjige i film.